Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κλειστή για το κοινό η Πολεοδομία Βόρειου Τομέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατακλυσμός αιτήσεων για τους ημιυπαίθριους

“Φράκαραν” οι υπηρεσίες της Πολεοδομίας Βόρειου Τομέα Αθήνας, που στεγάζεται δίπλα στον ΗΣΑΠ Περισσού, τις τελευταίες ημέρες υποβολής δηλώσεων για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Η προθεσμία έληξε στις 30 Νοεμβρίου και είναι χαρακτηριστικά πως τις δύο τελευταίες ημέρες η Πολεοδομία παρέλαβε 700 φακέλους από ενδιαφερόμενους πολίτες ενώ άλλοι 1500 ήρθαν ταχυδρομικώς!

Και καθώς όλοι αυτοί οι φάκελοι πρέπει να διεκπεραιωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου και να γίνει η έκδοση υπολογισμού εισφοράς σύμφωνα με τον Ν. 3843/2010,  καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου οι υπηρεσίες της Πολεοδομίας θα είναι κλειστές για το κοινό ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν οι υπάλληλοι μόνο με τους ημιυπαίθριους. Βάσει της ενημέρωσης που έχουμε, από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου η Πολεοδομία θα εξυπηρετεί κανονικά τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, στη ρύθμιση εντάχθηκαν πανελλαδικά περίπου 689.000 αιτήσεις, ενώ τα συνολικά έσοδα μέχρι σήμερα είναι περίπου 733.226.000 ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 106 εκ. είναι από το 2010.
 
 
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ