Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουλίου, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου, στα Πατήσια.
Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές επιπτώσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστεί ένας άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ οι έρευνες για πιθανές υπόλοιπες παγιδευμένες άτομα συνεχίζονται. Η κατάσταση του τραυματία δεν έχει γίνει γνωστή.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή, ενημέρωσε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12:30 και η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, με τη χρήση εναέριων και επίγειων δυνάμεων. Οι αιτίες της φωτιάς διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.