Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δημάρχου, Ηρακλή Γκότση

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατεβάζει ρολά ο Δήμος Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα

Ο Δήμαρχος, κ. Ηρακλής Γκότσης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο Δήμος Νέας Ιωνίας θα είναι κλειστός τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου εις ένδειξη συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από τα μέτρα κατοίκους της πόλης. Επίσης, την ίδια ημέρα, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τους τρόπους αντίδρασης του Δήμου στην κυβερνητική πολιτική.

Η δήλωση του Δημάρχου είναι η ακόλουθη:
“Από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι του Δήμου, αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική, ξεκίνησαν απεργιακές κινητοποιήσεις με καταλήψεις υπηρεσιών του Δήμου. Την πολιτική αυτή της κυβέρνησης την υφίσταται το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων και βέβαια και η τοπική αυτοδιοίκηση σαν θεσμός. Από την άποψη αυτή σαν δημοτική αρχή συμπαραστεκόμαστε στα αιτήματά τους τα οποία τα θεωρούμε δίκαια.
Ζητάμε και εμείς την ανατροπή της πολιτικής αυτής του μνημονίου που έχει φέρει σε απόγνωση εκατομμύρια συμπολίτες μας. Για τους λόγους αυτούς συγκαλούμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα, 10/10/2011 για να εκτιμήσουμε και να αποφασίσουμε τους τρόπος πάλης μας στα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης (ενιαίο μισθολόγιο, εφεδρεία, συρρίκνωση και υποβάθμιση των υπηρεσιών).
Τέλος σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στο λαό της Ν. Ιωνίας που πλήττεται βάναυσα, ο Δήμος της Ν. Ιωνίας θα παραμείνει κλειστός τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ