Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε η ομάδα της Λέσχης Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, αποδεικνύοντας ότι η τρίτη ηλικία μπορεί να είναι η πιο δημιουργική και ζωντανή περίοδος της ζωής.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε:
• Πολιτιστική περιήγηση: Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και λεπτομερή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου.
• Γεύμα και αναψυχή: Γεύμα και περίπατος στο λιμάνι της πόλης.
Η επιλογή και ο σχεδιασμός της δράσης έγινε από την Αντίδημαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας Μάρω Τρέζου ενώ τους δραστήριους συμπολίτες μας συνόδευσαν ο κ. Παναγιώτης Αλιάγας και η κ. Φλώρα Ζούλη.
Πώς μπορείτε να μπείτε στην παρέα της Λέσχης Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας
Η Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας του Δήμου συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά ποικίλες δραστηριότητες ψυχαγωγίας, άθλησης και πολιτισμού.
Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 38, Νέο Ψυχικό (απέναντι από το Αθλητικό Κέντρο “Θάνος Βεζυργιάννης”).
Πληροφορίες & Εγγραφές: 2106778166