Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026
24.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026

    Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Πρώτο πανελλήνιο βραβείο για το 2ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το 1ο Βραβείο Εικαστικού Έργου στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιδί & Κινηματογράφος» κατέκτησαν οι μαθητές του τμήματος Γ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού.

    Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2026, με το δημόσιο σχολείο της περιοχής να ξεχωρίζει ανάμεσα σε 150 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα.

    Ο διαγωνισμός, ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με στόχο την προώθηση της καλλιτεχνικής έκφρασης, διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή. Η διάκριση αυτή ανέδειξε τη συλλογική προσπάθεια των μαθητών υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους, κ. Ζυμαράκη.

    Με αφορμή την επιτυχία, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπος Γ. Μπονάτσος, συνεχάρη δημόσια τους μαθητές και την εκπαιδευτικό, τονίζοντας «τα παιδιά μας δούλεψαν μαζί, οργανώθηκαν και δημιούργησαν κάτι που ξεχώρισε πανελλαδικά, σε έναν απαιτητικό διαγωνισμό με πολλές συμμετοχές. Αυτό αποδεικνύει τι μπορεί να συμβεί όταν το σχολείο δίνει χώρο στη συνεργασία και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και την φαντασία. »

    Παράλληλα, επεσήμανε τη σταθερή δέσμευση του Δήμου να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν το έργο και την εξωστρέφεια των δημόσιων σχολείων.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ