Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χριστούγεννα με «μένουμε σπίτι» για τους ανεμβολίαστους – Όχι σε νέα μέτρα από την κυβέρνηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τα Χριστούγεννα να έρχονται σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, οι πάντες στην Ελλάδα περιμένουν να δουν τον τρόπο που θα μπορούν να γιορταστούν την φετινή χρονιά.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση τονίζει πως τα μέτρα που έχουν μέχρι σήμερα ληφθεί, κυρίως για τους ανεμβολίαστους πολίτες, δείχνουν να αποδίδουν κάτι που κάνει το Μαξίμου να μην προχωράει σε επιπλέον περιορισμούς.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην υπάρξουν νέα μέτρα, όμως όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, θα πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι, μιας και δεν θα μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές δεν πρόκειται να ληφθούν νέοι περιορισμοί μιας και «η στρατηγική για την πανδημία αποδίδει και άρα δεν αλλάζει», ενώ παράλληλα τονίζεται πως οι εμβολιασμοί έχουν αυξηθεί σημαντικά, ξεπερνώντας πια τα 7 εκατομμύρια, με πολλούς από τους ειδικούς να πιστεύουν πως είμαστε πια στην κορύφωση του τέταρτου κύματος.

Αυτό που τονίζει η κυβέρνηση είναι πως τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα παραμείνουν και κατά τη διάρκεια των γιορτών κάτι που σημαίνει πως θα εξακολουθήσουν να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους, δηλαδή ότι συμβαίνει και τώρα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ