Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σφραγίζεται ξανά το Ο.Τ. 150 στη Νέα Ιωνία το πρωί της Τετάρτης

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Νέο επεισόδιο έχουμε στην χρόνια κόντρα ιδιοκτήτη ιδιωτικού γκαράζ με το Δήμο Νέας Ιωνίας σχετικά με τη στάθμευση αυτοκινήτων στον υπαίθριο χώρο του Οικοδομικού τετραγώνου 150 (οδός Γυμνασίου).
Η Ένωση Επιχειρηματιών Σταθμών Αυτοκινήτων Νομού Αττικής ενημερώνει τον Χτύπο πως από το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουνίου ο ανωτέρω χώρος σφραγίζεται με απόφαση της Περιφέρειας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Παραλάβαμε το με αριθ. πρωτ. 72429/13.6.2014 και θεωρούμε υποχρέωση μας να σας το κοινοποιήσουμε, ώστε με την σειρά σας να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, που τυχόν σταθμεύουν στον εν λόγω χώρο του Ο.Τ. 150 του Δήμου Ν. Ιωνίας.
Ο εν λόγω παράνομος χώρος στάθμευσης θα σφραγισθεί μετά την απόρριψη της προσφυγής του κ. Δημάρχου και την κατ’ επανάληψη μη συμμόρφωση του στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Κατόπιν τούτου οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, πρέπει να αποσύρουν τα οχήματα τους από  εν λόγω χώρο, ώστε αύριο να είναι κενός από πάσης φύσεως οχήματα.
Αν δε αποσύρουν τα οχήματα τους, τότε η παράλειψή τους θα θεωρηθεί, ως απόπειρα ματαίωσης της διαδικασίας της σφράγισης και τότε θα υποστούν τις κυρώσεις, που προβλέπονται από άρθρο 178 του Ποινικού Κώδικα
Αυτή η ενημέρωση έπρεπε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να είχε γίνει από την πλευρά του κ. Δημάρχου.
Δυστυχώς όμως ο κ. Δήμαρχος δεν προέβη σ’ αυτήν την ενέργεια  ως όφειλε, διότι δεν επιθυμεί να τηρεί και να συμμορφώνεται με τους Νόμους και τις Δικαστικές Αποφάσεις, όταν δεν τον συμφέρουν, δηλαδή έχει επιλεκτική διάθεση εφαρμογής των Νόμων.
Η νοοτροπία αυτή του κ. Δημάρχου δεν είναι δημοκρατική και ως εκ τούτου ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος αιρετού.
Επίσης παρακαλούμε ενημερώστε τους αναγνώστες σας να μην προσπαθήσουν να ματαιώσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την διαδικασία της σφράγισης, διότι σ’ αυτόν τον χώρο θα απαγορεύεται μόνον η στάθμευση των αυτοκινήτων.
Ο χώρος θα είναι εντελώς ελεύθερος για την διέλευση των πεζών και των δικύκλων και για τις δραστηριότητες τους μετά την τοποθέτηση των κολωνακίων για την παρεμπόδιση της εισόδου των αυτοκινήτων και μόνον.
Στον χώρο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπεται η λειτουργία υπαιθρίου χώρου στάθμευσης, διότι συνορεύει άμεσα με σχολικό συγκρότημα.
Όμως επιτρέπεται η δημιουργία στεγασμένου υπογείου χώρου στάθμευσης, διότι τα αυτοκίνητα σε ένα τέτοιο κτίριο περικλείονται από τους τοίχους του. Επίσης το κτίριο θα έχει μέσα ενεργητικής πυροπροστασίας, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετάδοση πυρκαγιάς στο παρακείμενο σχολικό συγκρότημα.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Με εκτίμηση
Για την ΕΕΣΑΝΑ
ο Πρόεδρος                                      ο Γεν. Γραμματέας
Μιλτ. Καυκαλέτος                           Κων/νος Ζεκάκος”

Διαβάστε εδώ και την νεώτερη εξέλιξη της υπόθεσης:

Ανακαλείται το σφράγισμα στο Ο.Τ. 150

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ