Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Σύσκεψη για το δρομολόγιο της γραμμής B5‭

Δημοσιεύθηκε

στις


Την‭ ‬Παρασκευή‭ ‬13‭ ‬Ιουνίου,‭ ‬με πρωτοβουλία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης κ.‭ ‬Γραμματίδη και σε συνέχεια παραπόνων-καταγγελιών δημοτών‭ ‬,‭ ‬πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής συνάντηση εργασίας με θέμα την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην πόλη.
Στη συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ.‭ ‬Βασίλης Ζορμπάς,‭  ‬οι‭  ‬Αντιδήμαρχοι,‭ ‬ο Διοικητής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής,‭ ‬ο Διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής‭ ‬,‭ ‬εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων ΟΑΣΑ,‭ ‬ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ και εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Βασικό άξονα της σύσκεψης αποτέλεσε η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων επί της οδού Αγίου Ιωάννου και ειδικότερα η επαναφορά της καθόδου του Β5‭ ‬από την οδό Αγίου Ιωάννου‭ ‬αντί της οδού Ειρήνης.
Για να καταστεί αυτό εφικτό πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις‭ ‬:
Ο Δήμος να προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις και εργασίες διεύρυνσης του πεζοδρομίου επί της γωνίας Αγίου Ιωάννου και Ελβετίας προκειμένου να αποτρέπεται το παρκάρισμα οχημάτων.
Να ολοκληρωθεί η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Αγίου Ιωάννου.
Με την εκπλήρωση των παραπάνω προϋποθέσεων‭ ‬,οι Αστυνομικές Αρχές δεσμεύτηκαν ότι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα και θα προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες ελέγχου στάθμευσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ