Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανεστάλη η κατεδάφιση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Αναστέλλονται προσωρινά οι εργασίες κατεδάφισης του καταυλισμού των Ρομά στην περιοχή Νομισματοκοπείο του Χαλανδρίου, όπως μας ενημερώνει ο δήμος.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης ενημερώθηκε επισήμως τη Δευτέρα, παραμονή της προβλεπόμενης κατεδάφισης του καταυλισμού των Ρομά στο Νομισματοκοπείο, πως οι εργασίες της  κατεδάφισης αναστέλλονται  προσωρινά, λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών στο χώρο μετεγκατάστασης.  
Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος, με αφορμή τις αλλεπάλληλες αναστολές σχετικών αποφάσεων, δίνει στη δημοσιότητα τη  νέα απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αγγελάκα και εκφράζει την προσδοκία να υλοποιηθεί η μετεγκατάσταση στον προβλεπόμενο χρόνο.
“Τούτη η έκβαση θα αποτελεί λύση εις όφελος όλων ήτοι, των ιδιοκτητών της καταπατημένης γης, των δεινοπαθούντων  περιοίκων καθώς και των ιδίων ελεύθερων κατασκηνωτών του καταυλισμού, οι οποίοι ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες υγιεινής διαπιστωμένες κατ’ επανάληψη από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες” επισημαίνεται από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.

Διαβάστε επίσης:


Δήλωση Καραμέρου για τους ΡΟΜΑ Χαλανδρίου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ