Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε εξέλιξη έργα αναβάθμισης του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που εκτελεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου επί της οδού Πρασίνου Λόφου. Οι εργασίες είναι απαραίτητες προκειμένου το γήπεδο να ανταποκριθεί στο μοντέλο του κανονισμού που ορίζει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League 2, πρωτάθλημα στο οποίο θα μετέχει από φέτος η ομάδα της Α.Ε. Ηρακλείου μετά και την πανηγυρική της άνοδο κατά την περυσινή περίοδο.
Στο γήπεδο εκτελούνται έργα τα οποία θα θωρακίσουν την ασφάλεια παικτών και θεατών, θα αναβαθμίσουν την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητά του. Τα ειδικά συνεργεία δουλεύουν συνεχώς, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επικείμενη επιθεώρηση του γηπέδου, η οποία θα οδηγήσει στην προσδοκώμενη αδειοδότησή του και θα κρατήσει την Α.Ε. Ηρακλείου στο σπίτι της…


Νίκος Μπάμπαλος: Κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας

Την πορεία των εργασιών επιθεώρησε προσφάτως ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος, διαπιστώνοντας την ομαλή διεκπεραίωση των απαιτούμενων παρεμβάσεων. «Το καλοκαίρι πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας της πόλης μας, για πρώτη φορά, στην Football League 2. Δώσαμε τότε μια υπόσχεση: πώς ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ετοιμάσει το γήπεδο για το νέο πρωτάθλημα και η Α.Ε. Ηρακλείου να μπορέσει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την φυσική της έδρα. Αυτή την υπόσχεση την κάνουμε πράξη, διαμορφώνοντας για την ομάδα έναν χώρο που θα πληροί τους κανονισμούς της διοργάνωσης και θα επιτρέψει σε παίκτες και οπαδούς να δώσουν την μάχη για μια αξιοπρεπή πορεία στις μεγάλες κατηγορίες», σχολίασε σχετικώς ο κ. Μπάμπαλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ