Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Κιβωτός του Κόσμου»: 79χρονος καταγγέλλει ότι «εξαπατήθηκε» με δωρεά ακινήτου, ο περίεργος όρος στα συμβόλαια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πατέρας ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες μίλησε για δωρεά που έκανε στην «Κιβωτό του Κόσμου» και θεωρεί ότι «εξαπατήθηκε».

Ο Θεόδωρος Αποστόλου ανέφερε ότι δώρισε στην «Κιβωτό του Κόσμου» τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, κοντά στην βασική δομή της εν λόγω ΜΚΟ, με «αντάλλαγμα» να βρει θαλπωρή, προστασία και φροντίδα ο γιός του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Όπως είπε ο 79χρονος άνδρας, εντυπωσιάστηκε όταν είδε την δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», χώρο τον οποίο γνώριζε πριν από την μεταμόρφωση του, που – όπως του είπε ο πάτερ Αντώνιος- έγινε από δωρεά μιας οικογένειας επιχειρηματιών.

Ο κ. Αποστόλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτήριο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Θεωρεί ότι «εξαπατήθηκε»

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως «εξαπατήθηκε» από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την πρεσβυτέρα στο συμβολαιογραφείο για την μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», του είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν σαν “πασά” τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της εν λόγω ΜΚΟ για την μεταβίβαση του ακινήτου. Ωστόσο, επισημαίνει πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ