Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καιρός: Αστάθεια το επόμενο διήμερο – Βελτίωση από Πέμπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αστάθεια του καιρού θα σταματήσει από την Πέμπτη και ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ουσιαστική άνοδο από την Πέμπτη και μετά.

Σήμερα Τρίτη στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου το πρωί και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 5 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της βόρειας Ελλάδας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

Στα δυτικά και βόρεια αρχικά λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αραιές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σταδιακή βελτίωση από την Τετάρτη και μετά στην Αθήνα

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με αστάθεια την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ