Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θεοφάνεια του τρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις


Ένταση είχαμε και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα των Θεοφανείων κατά τη διάρκεια του αγιασμου των υδάτων. Ομάδα ατόμων, που φέρονται να είναι οπαδοί της ΑΕΚ, έκανε την εμφάνισή της δημιουργώντας κλίμα έντασης ενώ υπήρξαν  ύβρεις, απειλές και προπηλακισμοί κατά του Δημάρχου, κ. Άρη Βασιλόπουλου και μελών της διοίκησης.
Τα θλιβερά επεισόδια έγιναν μετά το πέρας του Αγιασμού, καθώς όσο διαρκούσε η εκδήλωση, η κατάσταση πολλές φορές πήγε να ξεφύγει αλλά τελικά πρυτάνευε η λογική. Όμως ενώ η αστυνομία είχε θέσει σχέδιο για την φυγάδευση του δημάρχου ο οποίος δεχόταν επιθέσεις από τους οπαδούς της Ένωσης εκείνη την ώρα δημοσιογράφος της περιοχής ξυλοκοπήθηκε και αποχωρούσε αιμόφυρτος από το Άλσος.   
Η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές, εν των οποίων αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ένας ήταν κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας.  Θυμίζουμε ότι ο λόγος της αντιπαράθεσης των οπαδών της ΑΕΚ με τη δημοτική αρχή είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης, για το οποίο ο δήμος δε δέχεται να παραχωρήσει χώρο από το Άλσος.
Όπως σημειώνει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του “η επανεμφάνιση των τραμπούκικων στοιχείων ήρθε δύο μέρες μετά την εμπρηστική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που καλούν όλα τα κλαμπ τους να βρίσκονται παντού απέναντι στη δημοτική αρχή”. 
Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, σε δήλωσή του για τα γεγονότα αναφέρει: «Καλούμε τους συμπολίτες μας και το δημοκρατικό κόσμο της ΑΕΚ να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία και να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές. Προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες, την πόλη και το δημόσιο συμφέρον. Έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη».
Θυμίζουμε πως από επεισόδια έχουν σημαδευτεί και οι δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: “Η ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο στην έδρα της”

Ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ κατά του Δήμου

Ποδαρικό με …προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ

ΜΑΤ, εκκένωση δημοτικού συμβουλίου και γιαούρτια (photos)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ