Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Απομάκρυνση παράνομης διαφημιστικής πινακίδας

Δημοσιεύθηκε

στις



Ο Δήμος Γαλατσίου προέβη άμεσα στις νόμιμες ενέργειες για την απομάκρυνση της διαφημιστικής πινακίδας που τοποθετήθηκε, χωρίς καμία άδεια ή ενημέρωση του Δημάρχου και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, επί της Λεωφόρου Βεΐκου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου.
Ειδικότερα, αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, νωρίς το πρωί, για την παράνομη εγκατάσταση της διαφημιστικής πινακίδας πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου όπου κατέθεσε μήνυση κατά της κατασκευάστριας εταιρίας (η οποία δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής) και του διαφημιζόμενου. Επισημαίνεται ότι η διαφημιζόμενη εταιρία με έγγραφό της προς το Δήμαρχο Γαλατσίου δηλώνει ότι δεν έχει ουδεμία ανάμειξη στο γεγονός αυτό και ότι θα προβεί σε εξώδικη ένδικη διαμαρτυρία κατά του προμηθευτή, ζητώντας και η ίδια την αποξήλωση της παράνομης πινακίδας.
Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος Γαλατσίου τονίζει ότι αφού έγιναν όλες οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες από πλευράς του δήμου η παράνομη – από κάθε άποψη – διαφημιστική πινακίδα θα απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Προς την κατεύθυνση αυτή ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιούνται με σκοπό την εξασφάλιση των απαραίτητων τεχνικών μέσων, ώστε η απομάκρυνση να γίνει αποτελεσματικά και με πλήρη ασφάλεια. Σημειώνεται επίσης ότι αντίστοιχο περιστατικό, εγκατάστασης παράνομης διαφημιστικής πινακίδας εν αγνοία του δήμου εν μέσω εορτών, σημειώθηκε και στο Δήμο Καλλιθέας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ