Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι και το νέο έτος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει και το 2014 τις δράσεις για τη διάθεση αγροτικών προϊόντων. Η 1η δράση για το 2014 και η 8η κατά σειρά από την έναρξη διάθεσης προϊόντων εγχώριας παραγωγής, αρίστης ποιότητας και σε προνομιακές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς στον καταναλωτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, από τις 08:00 π.μ. έως τις 03:00 μ.μ., στο χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
Η διαδικασία της διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στη δράση, καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος με τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα θα γνωστοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια μέσα στις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου προαναγγέλλει ότι οι επόμενες προγραμματισμένες δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και την Κυριακή 11 Μαϊου 2014.    
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, και από 09:00π.μ. έως 03:00 μ.μ. στο τηλ. 213- 20-38-349.
Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων στείλτε μας το e-mail σας στο [email protected]                   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ