Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκινούν τμήματα Zumba στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν τα τμήματα Zumba που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο της Πλαπούτα 78. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μπορείτε να εγγραφείτε και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα  στα τηλέφωνα 210 2841111 και 213 2000211.

 

Προερχόμενη από την ομώνυμη κολομβιανή λέξη που σημαίνει “γρήγορη κίνηση”, η Zumba είναι μια συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος για να κάψεις θερμίδες μέσω του χορού και της γυμναστικής και η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα αποκτάει όλο και περισσότερους φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η Zumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από τη samba, τη salsa, το cha cha, το mambo και τη merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop με τους ανατολίτικους ρυθμούς του belly dance και του newly entered bollywood dance! Από την ίδρυσή του, το 2001, το πρόγραμμα Zumba Fitness έχει αποκτήσει περισσότερους από 12 εκατομμύρια fans όλων των φύλων, μεγεθών και ηλικιών, που συμμετέχουν κάνοντας εβδομαδιαία μαθήματα Zumba σε πάνω από 110.000 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 125 χώρες.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ