Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με υπερηφάνια και ενθουσιασμό η μαθητική παρέλαση στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με υπερηφάνεια για το “ΌΧΙ” του ’40, οι μαθήτριες και οι μαθητές των Δημοτικών, των Γυμνασίων, των Λυκείων καθώς και οι πρόσκοποι, οι οδηγοί και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Κηφισιάς παρήλασαν, τιμώντας τους ήρωες του έπους.
Η νεολαία της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου αλλά και των επισήμων.
Είχε προηγηθεί εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Θωμάκο ο οποίος μίλησε για την εθνική επέτειο και τον Ελληνικό Ηρωισμό. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ξένους συμμάχους μας που πολέμησαν στο πλάι των προγόνων μας κάνοντας μια συμβολική αναφορά στον γενναίο Βρετανό Διοικητή δύο Μοιρών Hurricane, Επισμηναγό Pat Pattle που πολέμησε και έχασε την ζωή του στην χώρα μας.
Μετά το πέρας της παρέλασης, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Νομικού Προσώπου «Δημήτρης Βικέλας» χόρεψε ελληνικούς χορούς σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου, στον υπαίθριο χώρο πάνω από το Parking Πλάτανος απέναντι από το Άλσος Κηφισιάς, ενώ στο ίδιο χώρο ακολούθησε και το παραδοσιακό κέρασμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ