Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

“Μαζί” στις δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η τ. Δημοτική Σύμβουλος Λίλα Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την Φιλόλογο και πρώην Δημοτική Σύμβουλο κα Λίλα Παπαδημητρίου. Η κα Παπαδημητρίου θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η κα Παπαδημητρίου δήλωσε: «Στο κάλεσμα του Δημάρχου μας, Γιώργου Θωμάκου ανταποκρίνομαι με αίσθημα ευθύνης και τάσσομαι στο πλευρό του για τη συνέχιση της έντιμης δημοτικής διαχείρισης, γιατί για μένα η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια βρίσκονται πολύ ψηλά στην κλίμακα των ιεραρχήσεών μου».
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, από την πλευρά του τόνισε: «Καλωσορίζουμε την Φιλόλογο και πρώην Δημοτική Σύμβουλο κα Λίλα Παπαδημητρίου, διακεκριμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, με πολύπλευρη προσφορά, από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου και όχι μόνο, πολύτιμη μάλιστα ως προς τον τοπικό πολιτισμό μας.
Μοναδική εμπειρία, αποτελούν οι τόσο παραστατικές ομιλίες της, για ιστορικά θέματα και προσωπικότητες, που αναπτύσσει.
Το διαρκές όραμα του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης» για ένα Σύγχρονο Δήμο, ήπιας Ανάπτυξης, Συμμετοχής, Καινοτομίας που θα εκπέμπει Σεβασμό στον πολίτη και Δημόσιο Ήθος, ενισχύεται με τη συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ