Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ενισχύεται η ομάδα του Γ. Θωμάκου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» ενέταξε στο δυναμικό της νέα πρόσωπα. Τα σχετικά δελτία τύπου αναφέρουν:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», τον διεθνολόγο, πρόεδρο του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων και εκδότη του περιοδικού Foreign Affairs The Hellenic EditionΛουκά Κατσώνη.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση καλωσορίζω στη «Δύναμη Ελπίδας» τον Διεθνολόγο και Δημοσιογράφο Λουκά Κατσώνη, Πρόεδρο του  Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων. Έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις εφημερίδων, εκδίδει την Ελληνική έκδοση του «Foreign Affairs», ενώ έχει σπουδάσει και οικονομικά.

Με τις γνώσεις και ικανότητες του θα συμβάλλει στη Σύγχρονη Ανάπτυξη και το διεθνές πρόσωπο του Δήμου μας».

Ο κ. Κατσώνης δήλωσε:  «Συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο γιατί είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Έχει βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικών, δεν προβάλλει τον εαυτό του παρά εργάζεται για το καλό του δήμου, είναι έντιμος, και έχει όραμα και σχέδιο για μεγάλα έργα στην περιοχή μας.

Θέλω με την συμμετοχή μου να βοηθήσω τον δήμο μας να γίνει πιο γρήγορος και αποτελεσματικός προς όφελος όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από κομματικές πολιτικές.

Βιογραφικό του Λουκά Γ. Κατσώνη

Ο Λουκάς Γ. Κατσώνης είναι διεθνολόγος, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων (www.fainst.eu) και εκδότης του περιοδικού Foreign Affairs The Hellenic Edition.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Γεωστρατηγικής Σύνθεσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σπουδάσει και οικονομικά.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 1982 μέχρι το 2011, κυρίως στο οικονομικό ρεπορτάζ. Κατέλαβε επιτελικές θέσεις στις εφημερίδες «Επενδυτής», «Ημερησία» και «Καθημερινή». Διετέλεσε διευθυντής της εφημερίδας «Μακεδονία» από το 2002 ως το 2005.

Είναι ιδρυτικό μέλος της γεωγραφικής εταιρείας «Στράβων» και μέλος της AHEPA.

Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», εκπρόσωπο της νέας γενιάς στον Συνδυασμό, τον 19χρονο φοιτητή του Πάντειου Πανεπιστημίου Τάσο Ιωάννου.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε: «Υπάρχει ένας μόνιμος προβληματισμός σχετικά με την έλλειψη ενδιαφέροντος και συμμετοχής των Νέων μας στα Κοινά. Στον Δήμο μας, Προσπαθήσαμε και θα Συνεχίσουμε με διαφόρους τρόπους: Προγράμματα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Συνελεύσεις , Ειδική Επιτροπή, Βραβεύσεις, Συναυλίες . Στο Πρόγραμμά μας, βρίσκεται η ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νεότητας. Ο Δεκαεννιάχρονος Τάσος Ιωάννου, Φοιτητής Παντείου, υπήρξε Πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου στο 2ο Γυμνάσιο και μετά στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς. Ενώνει από Σήμερα την ορμή και τις ιδέες του με την “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” . Μπορεί Δυναμικά κι Αδέσμευτα να Εκφράσει – μαζί και με τους υπόλοιπους Νέους του Συνδυασμού μας – τη Νέα Γενιά του Δήμου μας».

Ο κ. Τάσος Ιωάννου δήλωσε «Δηλώνω ιδιαιτέρα τιμημένος που θα μπορέσω να έχω την ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του Δήμου μας, μέσα από την συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με τον Συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών”. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τον Δήμαρχό μας, τον κύριο Γιώργιο Θωμάκο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και δεσμεύομαι να βοηθήσω εκείνον και τον συνδυασμό μας, στην προσπάθεια να διατηρηθεί ακμάζουσα η πορεία του Δήμου μας, στον 21ο αιώνα».

 

Βιογραφικό Τάσσου Ιωάννου

Ο Τάσσος Ιωάννου είναι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στα μαθητικά του χρόνια εκπροσώπησε τους συμμαθητές του ως Πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου στο 2ο Γυμνάσιο και μετά στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς.

Ο Τάσσος Ιωάννου είναι γέννημα θρέμμα Κηφισιώτης και διαμένει με την οικογένεια του, στην Κάτω Κηφισιά.

ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ!

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Ιάκωβος (Μάκης Πατέλης). Ο κ. Πατέλης θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας -Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε: «Ο Ιάκωβος (Μάκης) Πατέλης, άνθρωπος του Πολιτισμού, γνωστός στο Πανελλήνιο, από τις Θεατρικές και τηλεοπτικές συμμετοχές.  Του Δήμου μας ως πρώην Εργαζόμενος. Της Γειτονιάς.  Αποφάσισε να μετατρέψει τις πάμπολλες Καλλιτεχνικές Εμπειρίες του, σε Προσφορά από Καρδιάς, στον αγαπημένο Δήμο του. Τον Καλωσορίζουμε στην « ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» και θα συνεργαστούμε γι’ ακόμα πιο Ανθρώπινο και Πολιτιστικό Δήμο».

Ο κ. Πατέλης δήλωσε: «Σε αυτή τη πόλη ανακάλυψα το Θέατρο μέσα από την ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας.. Την Τέχνη που λατρεύω! Η Κηφισιά με στήριξε.. Με αγάπησε.. Με παρότρυνε.. Της χρωστώ ευγνωμοσύνη. Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα τη πρόταση του δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου για να ενταχθώ στην οικογένεια ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ –ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ>>. Ήρθε η ώρα λοιπόν κ’ εγώ με την σειρά μου, να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στη πόλη μου.. Να της ανταποδώσω, εάν τα καταφέρω, όλα όσα μου προσέφερε απλόχερα.Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί το ταξίδι της Ελπίδας. Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλα…»

Βιογραφικό Ιάκωβου Πατέλη

Ο Ιάκωβος (Μάκης) Πατέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κηφισιά. Είναι Ηθοποιός και έχει εργαστεί σε κεντρικά Θέατρα της Αθήνας, με σκηνοθέτες όπως τους:Πέτρο Ζούλια, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Σπύρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Φρατζεσκάκη, Γιώργο Θεοδοσιάση κ.ά. Έχει επίσης συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατες τις: ‘Πέτα την φριτέζα’ στον ΑΝΤ1, ‘Χαιρέτα μου τον Πλάτανο’ στην ΕΤ1, ‘Η δική μας οικογένεια’ OPEN. Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ‘Αναγέννηση’ Άνω Κηφισιάς. Επίσης ήταν ελεύθερος επαγγελματίας από το 1999 έως το 2014, διατηρώντας κατάστημα στην Άνω Κηφισιά.

 

 

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο δικηγόρος Γιώργος Δράνιαςο οποίος θα  συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, επεσήμανε«Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» εμπλουτίζεται από σήμερα με τον έμπειρο Δικηγόρο και συμπολίτη μας Γιώργο Δράνια. Η κατάρτιση, η επαγγελματική εμπειρία -εδώ και στο εξωτερικό- και η αποφασιστικότητά του να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στον Δήμο μας, δυναμώνουν τον Αγώνα μας για Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, ακόμη πιο ψηλά».  

Ο κ. Δράνιας τόνισε : «Mε ιδιαίτερη χαρά εντάσσομαι στην οικογένεια της «Δύναμης Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» και ενώνω τις δυνάμεις μου με το άξιο και ικανό στελεχιακό δυναμικό του Συνδυασμού.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχό μας, Γιώργο Θωμάκο, για την τιμή που μου έκανε να συνεργαστώ τόσο μαζί του όσο και με τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας, σε μια περίοδο εξαιρετικά δημιουργική και δυναμική για την Κηφισιά μας, την Νέα Ερυθραία μας και την Εκάλη μας. Την γειτονιά μας. Τα διαμάντια της Βόρειας Αττικής. Τον Δήμο μας.

Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για την Πατρίδα μας και τον Δήμο μας, δεσμεύομαι να συνεργαστώ και να συμβάλω από τη νέα μου προσπάθεια στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.

Mε το ήπια δυνατό ήθος του Γιώργου Θωμάκου και του Συνδυασμού μας, σκληρή δουλειά, στενή συνεργασία και ομαδικότητα, δημιουργικό, καινοτόμο αυτοδιοικητικό πνεύμα, αποτελεσματικότητα, πιστή τήρηση αρχών και αξιών και ποιότητα υπηρεσιών, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε καθημερινά αξία στον Δήμο μας και στην Πατρίδα»

Βιογραφικό Γιώργου Δράνια

Ο κ.Γιώργος Δράνιας είναι δικηγόρος Αθηνών πάνω από 30 έτη, απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Διεθνές Εμπορικό και Χρηματοοικονομικό δίκαιο στη Μεγάλη Βρετανία και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος Ελληνικών, αλλοδαπών επιχειρήσεων και ιδιωτών, κάθε οικονομικού μεγέθους, αποκομίζοντας σημαντική επαγγελματική εμπειρία.

Η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη είναι η γειτονιά του εδώ και 33 έτη, είναι έγγαμος με την νομικό και επιχειρηματία Κηφισιώτισα Μαριάννα Γ. Αλεξάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο θυγατέρες 25 ετών, αριστούχο πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων και νέα επιχειρηματία στην Κηφισιά και 22 ετών, φοιτήτρια Επικοινωνίας-ΜΜΕ και Κινηματογραφικών Σπουδών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ