Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Οι Δήμαρχοι των Βορείων Προαστίων εύχονται “Καλό Πάσχα” – Δείτε τι δήλωσαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις δικές τους ευχές για τις άγιες μέρες του Πάσχα έδωσαν με ποικίλους τρόπους οι Δήμαρχοι των Βορείων Προαστίων.

Είτε με βίντεο, είτε με “ευχετήρια κάρτα”, ακόμα και μέσα από τα social media, οι Δήμαρχοι του Βορείου Τομέα αναφέρθηκαν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και πόσο αυτό το Πάσχα διαφέρει από τα υπόλοιπα, περνώντας πάντα όμως μηνύματα πίστης και αισιοδοξίας για τις μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά:

Θ. Αμπατζόγλου, Δήμαρχος Αμαρουσίου

Μέσω βίντεο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στέλνει τις ευχές του στους πολίτες για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και εύχεται το Άγιο Φως της Ανάστασης να μας βοηθήσει όλους να ξεπεράσουμε την κρίση και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι με περισσότερη διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Γ. Θωμάκος, Δήμαρχος Κηφισιάς

“Καλή αντάμωση στα γνώριμα μέρη” ευχήθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος μέσω ανάρτησης της ευχετήριας κάρτας στο Facebook.  “Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλή δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας”, δηλώνει συμπληρώνοντας το μήνυμά του.

Ν. Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Στην ενότητα που πρέπει να έχουμε για να ξεπεράσουμε κάθε δοκιμασία αναφέρεται ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.  Το μήνυμά του ξεκινάει: “Το Φως της Ανάστασης ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη, καταλλαγή, πίστη ελπίδα και αισιοδοξία”.

Δ. Θωμαΐδου, Δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Το μήνυμα “Μένουμε σπίτι” υπενθύμισε για άλλη μια φορά η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, ενώ συμπληρώνει τις ευχές της: “Ας φροντίσουμε αυτές τις άγιες και ευλογημένες μέρες να δίνουμε ελπίδα, δύναμη, χαρά και αισιοδοξία στον συνάνθρωπό μας!”

Σ. Σαραούδας, Δήμαρχος Μεταμόρφωσης

“Είθε το Άγιο Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρουν σε όλες και όλους Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.”, δήλωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας ευχόμενος “να σηματοδοτήσουν το τέλος αυτής της δοκιμασίας και την αναγέννηση της πατρίδας μας.”

Τ. Μαυρίδης, Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έδωσε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, λόγω της δυσμενούς κατάστασης που χαρακτηρίζει το φετινό Πάσχα. “Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία. Και να ξέρετε ότι ενωμένοι θα περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο” ανέφερε μεταξύ άλλων στο σχετικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Γ. Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

“Με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης σύντομα θα ξεπεράσουμε τη φετινή πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας. Εύχομαι από καρδιάς το Αναστάσιμο Φως να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.”, το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου στα social media για τις μέρες του Πάσχα.

Ξ. Μανιατογιάννης, Δήμαρχος Βριλησσίων

Σε ένα Πάσχα διαφορετικό από κάθε προηγούμενο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης ευχόμενος “το αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ψυχές μας ώστε να επανέλθουν η αισιοδοξία και το χαμόγελο”.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Σ. Ρούσσος, Δήμαρχος Χαλανδρίου

“Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”, είναι το μήνυμα στην ευχετήρια κάρτα στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Β. Ζορμπάς, Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

Με ανάρτησή του στο Facebook ευχήθηκε για το Πάσχα ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και αναφέρει μεταξύ άλλων: “Όπως, όμως, τα Άγια Πάθη ακολούθησε η Ανάστασή Του (Κυρίου), έτσι πιστεύω ότι, και με τη δική μας συμβολή, η μέρα που όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν είναι κοντά. Εύχομαι σε όλους, Καλή Ανάσταση!”

Ηλ. Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Υπενθυμίζοντας την ανάγκη για υπευθυνότητα από όλους τις δύσκολες αυτές ημέρες, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος πέρασε το δικό του μήνυμα και ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ” σε όλους μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Δ. Κεχαγιά, Δήμαρχος Πεντέλης

“Τούτες τις Άγιες Ημέρες, παραδειγματιζόμαστε από τo έργο και τη θυσία του Χριστού,
αντλώντας υπομονή και δύναμη, για τη φετινή «μικρή δική μας θυσία», αυτήν της
διαφορετικής φετινής γιορτής.”, δηλώνει χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά και συνεχίζει: “Φέτος Μένουμε Σπίτι και γιορτάζουμε αλλιώς το Πάσχα! Για να νικήσουμε! Για να λάμψει και πάλι θριαμβευτικά το Ανέσπερο Αναστάσιμο Φως, στις καρδιές όλων μας!”

Δ. Γαλάνης, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης τονίζει πως μπορεί αυτό το Πάσχα να το περνάμε στα σπίτια μας, όμως “στη σκέψη είμαστε όλοι μαζί” και καλεί τους πάντες να σβήσουν τα φώτα την ώρα της Ανάστασης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ