Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Κοινωνική προσφορά των ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου – Χρηματική επιταγή στο κέντρο «Ορίζοντες»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα 5 ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου προσέφεραν χρηματική επιταγή 2.300 €, από τα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες».

Τη Μ.Τρίτη 14-4-2020, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, εκπροσωπώντας τα μέλη των ΚΑΠΗ, η εργοθεραπεύτρια κ. Κατερίνα Κουρέτα, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Ειρήνη Καραμανωλή, μαζί με τον π. Παναγιώτη Φαλιέρο, στέλεχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας και παρέδωσαν πασχαλινές καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες, που από τον προηγούμενο ήδη μήνα είχαν ετοιμάσει οι ηλικιωμένοι που συμμετέχουν στα εργαστήρια καλλιτεχνικών κατασκευών για να χρησιμοποιηθούν στην πασχαλινή διακόσμηση των δημοτικών υπηρεσιών.

Ο κύριος σκοπός της επίσκεψης τους όμως, ήταν η παράδοση της χρηματικής επιταγής 2.300 €, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ και των 5 ΚΑΠΗ και προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες».

Η επιταγή παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες», κ. Νικόλαο Ανυφαντή από τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Πάνο Μπαντούνα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ