Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντυπωσιακή είναι η στήριξη που λαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου από μεγάλες εταιρείες, φορείς και απλούς ιδιώτες.

Ως αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που γίνεται το τελευταίο διάστημα για την προσέλκυση νέων χορηγών, μεγάλες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια να μείνει η αλληλεγγύη ζωντανή και να στηριχθούν οι περίπου 1.200 ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι της δομής παρέλαβαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση προσφορές από εταιρίες παραγωγής τροφίμων και αναψυκτικών.

Σταθερά στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρίσκεται και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου που προσφέρει καθημερινά φρέσκο γάλα στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου που προετοιμάζουν καθημερινά τις 100 και πλέον μερίδες του συσσιτίου που διανέμονται κατ΄οίκον και δεκάδες πολίτες του Χαλανδρίου που καταθέτουν με αγάπη τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που γίνεται από τη δομή.

«Ευχή όλων μας να μην υπήρχε ανάγκη για δομές καταπολέμησης της φτώχειας. Όσο όμως υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τις μικρές ή τις μεγάλες χορηγίες εταιρειών, φορέων και απλών πολιτών. Η άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση μεγάλων εταιρειών στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ