Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η συμμετοχή των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια.

Ομαλά κύλησε η διαδικασία, καθώς στην πλειοψηφία τους, οι αιμοδότες προσήλθαν με προκαθορισμένο ραντεβού που είχε οριστεί τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες, κι ως εκ τούτου αποφεύχθηκαν οι καθυστερήσεις. Κανονικά δεκτοί έγιναν και εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην αιμοδοσία χωρίς ραντεβού.

Να συμμετέχουν συστηματικά στην αιμοδοσία παρότρυνε τους δημότες αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου, ο αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Φυλής, Γιώργος Αντωνόπουλος. “Πρέπει, ως Δήμος και ως λαός, να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο στο θέμα της αιμοδοσίας. Ας σκεφτούμε μόνο ότι 10 λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν τη ζωή συνανθρώπων μας”, υπογράμμισε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ