Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

100 χρόνια συνθήκης των Σεβρών: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, μια εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτής κ. Άγγελος Συρίγος, καθώς έλαβαν χώρο και με ομιλίες προσωπικοτήτων από τον αθλητικό, τον πολιτιστικό και τον πανεπιστημιακό χώρο.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη κ. Μανώλης Κωστίδης και εκπρόσωποι φορέων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι ιστορία, είναι πολιτισμός, είναι προοπτική. Είμαι περήφανη που βρίσκομαι εδώ, στη λέσχη ιστορίας και να είστε βέβαιοι ότι θα στέκομαι αρωγός στο έργο σας».

Για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και την ΑΕΚ βραβεύτηκαν ο πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Δήμου Νέας Ιωνίας και της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μάκης Αγγελόπουλος, το μέλος της ομάδας μπάσκετ του 1968 κ. Χρήστος Ζούπας, ο καλλιτέχνης κ. Παύλος Κοντογιαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ