Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το φως των Χριστουγέννων έλαμψε στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με Χριστουγεννιάτικο φως «πλημμύρισε» το πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες από τρεις ώρες η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτική παρέα υποδέχθηκε τους μικρούς φίλους της πόλης. Εκατοντάδες παιδιά είδαν από κοντά τον Αϊ Βασίλη πάνω στο έλκηθρό του με τους ταράνδους του, συνάντησαν πανύψηλους ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ με φωτιές, κορίνες και ακροβατικά κόλπα, παρακολούθησαν παράσταση με μάγο και τα μοναδικά του κόλπα, bubbles showς, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία για face painting δίπλα σε ξωτικά και νεράιδες, «ζωντανή φάτνη», και φυσικά την ξεχωριστή παρέα του Μίκυ.

 

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν μπαλόνια τα οποία και απελευθερώθηκαν στον ουρανό της πόλης κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες από την 45μελή χορωδία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη.

 

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος λίγο μετά τις 8 το βράδυ άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανταρέλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, φορέων κ.ά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ