Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών στην Αγία Μαρίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τους υποψήφιους της Δύναμης Πολιτών στην πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης που έγινε την Παρασκευή 10 Μαϊου.

Ο Άρης Βασιλόπουλος παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στον τιτάνιο αγώνα να «σταθεί στα πόδια της» η πόλη και να αντιμετωπισθούν δομικά προβλήματα του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτής της επίμονης δουλειάς και του έργου που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε σε αυτή τη θητεία η ίδια η πλήρως ανακαινισμένη πλατεία Υψηλάντου όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση.

Ο δήμαρχος έκανε αναφορά στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα το οποίο μετά από μεγάλη πίεση δήμου και κατοίκων έφτασε να συμβασιοποιηθεί και αναμένεται στους επόμενους δυο μήνες να ξεκινήσει. Οι παριστάμενοι καταχεικρότησαν την αναφορά του Άρη Βασιλόπουλου στο σχέδιο – πρόταση για την ανάπλαση του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ μετά τη μετεγκατάσταση του 3ου Γυμνάσιου και του 3ου Λύκειου και την κατασκευή εκεί ενός δημοτικού σταδίου ποδοσφαίρου και στίβου, που θα δώσει επιτέλους διέξοδο στη λειτουργία των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός την Κυριακή 12/5, στις 7.00 στις εργατικές πολυκατοικίες της Μαδύτου, στο καφενείο «Σκαλάκια» στην Τρωάδος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ