Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Στο Γαλάτσι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στο λεκανοπέδιο μετέβη σήμερα στο Γαλάτσι όπου συναντήθηκε με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Γαλατσίου καθώς και με το Δήμαρχο Γ. Μαρκόπουλο.

Επίσκεψη στο δημαρχείο Γαλατσίου
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Γ. Πατούλης με το δήμαρχο Γαλατσίου η συζήτηση εστιάστηκε στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο να αλλάξει εικόνα συνολικά το λεκανοπέδιο.
Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Μαρκόπουλος ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σχετικά με δύο έργα για τα οποία θα χρειαστεί η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν.
Πρόκειται για το φάκελο που ήδη έχει κατατεθεί και αφορά στο αίτημα απαλλοτριώσεων ύψους 6 εκατ. Ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το Γαλάτσι Πλατεία. Επιπλέον υπάρχει αίτημα για την εξασφάλιση πόρων για την ανέγερση νέου βρεφονηπιακού σταθμού για τις ανάγκες της πόλης σε οικόπεδο που έχει αγοραστεί επί της οδού Μεσσηνίας.
Ο Γ. Πατούλης συζήτησε με το δήμαρχο Γαλατσίου και θέματα που σχετίζονται με την επιτάχυνση αναπτυξιακών έργων και τη διαχείριση των απορριμμάτων και αφού συνεχάρη τον κ. Μαρκόπουλο για το έργο του, υπογράμμισε ότι δήμοι και περιφέρεια θα συνεργαστούν στενά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος δημιουργίας μιας μητροπολιτικής πρότυπης Περιφέρειας.
Όπως επισήμανε κοινός στόχος τους είναι η Αττική να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τη μετάβαση σε μια νέα φάση που θα έχει ως βασικό πρόσημο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση.

Η ασφάλεια των Πολιτών ψηλά στην ατζέντα της Νέας Αρχής
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης είχε συνάντηση με τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Γαλατσίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των σωμάτων ασφαλείας και επισήμανε ότι «η ασφάλεια των πολιτών είναι στις βασικές προτεραιότητες της Νέας Αρχής».
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ως περιφερειάρχης θα συμβάλει, αξιοποιώντας συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία, στην εξασφάλιση οχημάτων, εξοπλισμού και σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Τιμούμε την Τρίτη ηλικία
Ο Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το 3ο ΚΑΠΗ Γαλατσίου το οποίο είχε εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας. Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε τη συγκίνηση του επισημαίνοντας ότι στο πρόσωπο τους βλέπει και εκείνο της μητέρας του η οποία αγωνίστηκε, όπως και οι ίδιοι, σε δύσκολες εποχές για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά της.
«Τη μητέρα μας όπως όλη την Τρίτη ηλικία την τιμούμε 365 ημέρες το χρόνο. Όπως τώρα, από τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου, του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, έτσι και στο μέλλον από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής θα εργαστώ προκειμένου να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα παροχών προς τους ηλικιωμένους.
Προς την κατεύθυνση αυτή θα υλοποιήσουμε προγράμματα που θα σχετίζονται με την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο. Επιπλέον είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η διάθεση ιατρικού προσωπικού στα ΚΑΠΗ των δήμων, προκειμένου να γίνεται συνταγογράφηση σε χρονίως πάσχοντες»,

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην περιοχή ο Γ. Πατούλης συναντήθηκε με υποψήφιους Περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, με πολίτες καθώς και με επιχειρηματίες της περιοχής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ