Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Παρέμβαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για τις δημαιρεσίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση για τη διαδικασία των δημαιρεσιών έκανε με ανακοίνωσή της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Στο κείμενο αναφέρει αναλυτικά:

“Για μια ακόμα φορά η ψήφος του λαού της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας πήγε στον κάλαθο των α(χ)ρίστων ως απόρροια των αντιδημοκρατικών νομοθετημάτων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την απαξίωση και ουσιαστικά την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το μείζον ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού, θύμα των εν λόγω μεθοδεύσεων έπεσε αυτή την φορά η ίδια η δημοκρατία και η εκπροσώπηση των εκλεγμένων παρατάξεων στα όργανα του Δήμου, καθώς πλέον η στελέχωση τους υφίσταται όχι σύμφωνα με την λαϊκή ετυμηγορία αλλά με το διορισμό ΄΄ημετέρων’’. Καλούμε την διοίκηση Βούρου να σταματήσει άμεσα το ολίσθημα με τα ευκαιριακά παιχνίδια στο οποίο τον οδηγεί το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο της κυβέρνησης.

Σε ότι αφορά την επαναλαμβανόμενη και εμμονική  τακτική της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», προσκείμενης στο ΚΚΕ, να χρησιμοποιεί ψευδώς, συλλήβδην και αδιακρίτως στις τοποθετήσεις της την συνενοχή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις
σημερινές κυβερνητικές παλινωδίες, την ώρα που η ίδια συμμετέχει σε à la carte συνεργασίες και ‘’αποχές’’ προς τέρψη τακτικισμών με τίμημα υψηλό για τους πολίτες, τους αφήνουμε στην κρίση του δημοκρατικού και προοδευτικού λαού της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ