Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Κινητοποίηση της ΛΑΣΥ για τις διακοπές ρεύματος σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με παρέμβασή της η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταγγέλλει τις διακοπές ρεύματος που έχουν σημειωθεί στην πόλη λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει στη σχετικής ανακοίνωση:

“Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας Νεάς Χαλκηδόνας Νίκος Σερετάκης επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ Μιχάλη Κουτσάκη αναφορικά με τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που υπάρχουν σε μεγάλα τμήματα της Νέας Χαλκηδόνας και αλλού. Μίλησε επίσης με εργαζόμενους του δήμου που δίνουν ηρωική μάχη στο κρύο.

Ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες για την αποκατάσταση του ρεύματος ώστε να μην παγώσει ο κόσμος και ετοιμότητα για ενδεχόμενη μεταφορά ευπαθών ατόμων σε θερμαινόμενους χώρους

Υπάρχουν καταγγελίες ότι τα τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ δεν απαντάνε σε κλήσεις τόσο πολιτών όσο και των υπευθύνων πολιτικής προστασίας του Δήμου.
Είναι παντελώς απαράδεκτο να αιωρείται ακόμα και ως πιθανότητα το ενδεχόμενο να περάσουν τη νύχτα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και θέρμανση
Δρόμοι απροσπέλαστοι και εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα, όπως δείχνει και σχετικό βίντεο είναι η εικόνα της πόλης/

Για άλλη μια φορά αναδείχνονται με δραματικό τρόπο οι τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού,και οι τεράστιες ευθύνες των πολιτικών δυνάμεων του κεφαλαίου που έχουν στα αζήτητα την πολιτική προστασία και τις υποδομές για βασικές λαϊκές ανάγκες.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ