Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Το μήνυμα του Π. Μανούρη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας και της Παράταξής “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Παναγιώτης Μανούρης, απευθυνόμενος στα παιδιά, κυρίως με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, τα παρότρυνε να δουν τους καθηγητές τους ως μέντορες.

Στους καθηγητές ζήτησε  να σταθούν  δίπλα στα παιδιά και με αυτήν την ιδιότητά βοηθώντας τα  να διαλέξουν τον δρόμο τους στη ζωή.

“Το Λύκειο είναι ένα σκαλοπάτι πριν την τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι γνώσεις που παρέχονται και που πρέπει να μαζεύουν τα παιδιά είναι απαραίτητες για την μετέπειτα πορεία τους.  Ηταν δύσκολα τα δύο τελευταία χρόνια, κυρίως γιατί έλλειψε η κοινωνικοποίηση στο σχολικό περιβάλλον που είναι πολλή σημαντική υπόθεση.” Κλείνοντας  καλωσόρισε   τα παιδιά στην Α’ Λυκείου και ευχήθηκε καλή δύναμη  στα παιδιά της Γ’ Λυκείου που θα δώσουν φέτος  Πανελλαδικές. Είπε χαρακτηριστικά “Στην ζωή σας, άσχετα με το επάγγελμα που θα ακολουθήσετε να είστε πεπεισμένοι ότι σε κάθε επαγγελματικό στίβο το επίκεντρο πρέπει είναι ο Ανθρωπος.  Μόνο τότε η ζωή σας έχει νόημα. Μόνο τότε θα είστε ευτυχισμένοι με αυτό που κάνετε διότι θα έχετε εξασφαλίσει  την ψυχική σας γαλήνη και πληρότητ”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ