Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, Αντιδήμαρχοι και μέλη της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το πρώτο κουδούνι η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδη Χατζησαββίδη παραβρέθηκε στους αγιασμούς των ανακαινισθέντων 14ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού, καθώς και στο 5ο Λύκειο, στα οποία συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Από την πλευρά τους οι Διευθυντές των προσφάτων ανακαινισθέντων δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες αναβάθμισης των συγκροτημάτων.

 

Επίσης, σε τελετές αγιασμών στα σχολεία της Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ελένη Αλατσίδου, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος και η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ