Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Με χαμόγελα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αύλειοι χώροι των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Κηφισιάς γέμισαν χθες με χαρούμενες φωνές αλλά και με προσδοκίες ότι η νέα σχολική χρονιά, θα είναι υγειονομικά καλύτερη από την προηγούμενη.

Με την ευκαιρία της καθιερωμένης τελετής του Αγιασμού ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρέστη στο Νηπιαγωγείο Εκάλης και στα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 7ο Κηφισιάς και 1ο Νέας Ερυθραίας, δίνοντας τις θερμές ευχές του στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, για καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά δημιουργική, χαρούμενη και καλύτερη από τις προηγούμενες.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μετέφερε τις ευχές όλου του Δήμου Κηφισιάς, καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα των Αγιασμών απέτρεπαν την παρουσία πολλών ατόμων. Απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε πως πιστεύει ότι διαθέτουν τη δύναμη να κάνουν το σχολείο τους πρώτο από όλα. Συμπαραστάτης τους είναι ο Δήμος για να υλοποιήσουν τις δημιουργικές ιδέες τους. Σημαντική προτεραιότητα του Δήμου είναι η φροντίδα των σχολικών συγκροτημάτων και γι αυτό το λόγο πραγματοποιούνται συνεχώς εργασίες βελτίωσής τους.

 

Ιδιαίτερα στα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας ανέφερε πως είναι τυχερά καθώς οι μικρότεροι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το Δημοτικό Σχολείο σε σύγχρονα κτήρια με πολλές αίθουσες, με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη και εργαστήρια.

Ο κ. Θωμάκος επεσήμανε επίσης πως και η φετινή χρονιά απαιτεί μεγάλη προσοχή και σχολαστική τήρηση των μέτρων κατά του covid-19. «Δεν χρειάζεται να πάθουμε για να μάθουμε» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Οι πιο θερμοί υποστηρικτές των μέτρων και του εμβολιασμού είναι εκείνοι που αρνούνταν να εμβολιαστούν και δυστυχώς νόσησαν, ταλαιπωρήθηκαν και υπέφεραν. Οι πολίτες, αυτοί τώρα, μας παρακινούν και μας παρακαλούν να εμβολιαστούμε».

Σε σχολεία που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μάνος Μαρκεσίνης και Μιχάλης Καυγαλάκης και η Πρόεδρος της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ