Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Απέδρασε” από τα Σούρμενα η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0 – 1 κόντρα στην τοπική ομάδα

Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί των Σουρμένων πήρε η Νέα Ιωνία, ισοβαθμώντας πλέον στην πρώτη θέση με το Ηράκλειο, στην βαθμολογία του 2ου Ομίλου, της Ά Κατηγορίας των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αθηνών. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Ιωνίας έφτασε στους 12 βαθμούς, ενώ τα Σούρμενα έμειναν στους 7.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 19΄με φοβερό σουτ ο Βουτσιώτης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο 60΄με τον Σιγάλα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Νέας Ιωνίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία από τη γηπεδούχο ομάδα των Σουρμένων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας ανέφερε: “Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας την Κυριακή (31/10) στο γήπεδο τους και τους εύχονται καλή συνέχεια με υγεία και επίτευξη των στόχων τους.
Επίσης συγχαίρει θερμά το διαιτητικό τρίο (ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ.) για την άριστη διαιτησία του και την συμβολή του στο να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα στα απόλυτα αθλητικά πλαίσια.”

Συνθέσεις:
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Οικονόμου Θ., Μαχαίρας, Καμπουρούδης (77’ Δουγένης), Ντοκάι, Παπαδάκης, Οικονόμου Π., Μασάδο, Πετριτάι
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Σταθόπουλος, Σιγάλας, Μπάστας, Νταϊφώτης, Μπανιάς, Πρίφτι (57’ Φραντζέσκος), Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85’ Πολυχρονάκης), Ντιρμίσι, Σισέ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ