Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλη ανατροπή για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Γύρισε από το 1 – 3 στο ματς με τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Σε ένα “αγγλικό” ματς με πλούσιο θέαμα και πολλές ανατροπές, Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και ΠΑΣ Γαλάτσι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου, της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Έτσι, οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες, με τον Ατρόμητο να έχει 11 βαθμούς και το Γαλάτσι 9.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο 8΄ο Χάρης Χαραλάμπους έκανε το 0-1, με τον Κουμουλίδη στο 15΄να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Χαραλάμπους και πάλι με δύο προσωπικά γκολ στο 30΄και στο 40΄έκανε το 1-3 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο 52΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Γεωργαντώνη του Γαλατσίου να αποβάλλεται. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιγγόπουλος κάνοντας το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 78΄ο Τσερώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κόκκινος, Καπελλές (46΄Παπασταύρος), Πλάκας, Τσιγγόπουλος, Κουκούλης, Τσερώνης, Τσάκωνας, Βιτορεάνου, Τσλακαλος, Κουμουλίδης.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Γκιόνης, Ραπάι Χ., Χρυσανθακόπουλος (87΄Ξυδούς), Χαραλάμπους Π., Δουδουμόπουλος, Θεοδωρακάτος (46΄Χαλιβελάκης), Γιαννόπουλος, Χαραλάμπους Χ., Γεωργαντώνης, Ραπάι Α..

Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γαλάτσι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει σοβαρά παράπονα για την διαιτησία στο ματς: “Ισόπαλο το ντέρμπι, απέναντι στο εξαιρετικό Πας Γαλάτσι, για την ομάδα μας η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Τσερώνη και Βιτορεάνου κατάφερε να ισοφαρίσει και έχασε ευκαιρίες να πάρει μια τεράστια νίκη.

Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία,τα οποία επιβεβαιώνονται από το βίντεο του αγώνα οπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις εις βάρος της ομάδος μας χωρίς να μειώνουν στο ελάχιστο την εξαιρετική προσπάθεια και των δυο ομάδων αφού διεξηχθει ένα πραγματικό ντέρμπι με πλούσιο θέαμα.

Με αυτήν την ισοπαλία η ομάδα παρέμεινε αήττητη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον συγκάτοικους (Παράδεισο και Φωστήρα Ηλιούπολης από 11βαθμους). ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! VAMOS ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!” .

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ