Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Η οργισμένη απάντηση του Δήμου Μαραθώνος στους “κριτές” του διαδικτύου: “Καμία ανοχή στους συκοφάντες”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τις πρόσφατες ψευδείς, συκοφαντικές αναρτήσεις και τα κακόβουλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμος Μαραθώνος μέσα από ανακοίνωση στέλνει την δική του απάντηση τόσο στα Μέσα Ενημέρωσης όσο και στους ανώνυμους χρήστες, “κριτές” διαδικτύου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Με αφορμή τις πρόσφατες ψευδείς, συκοφαντικές αναρτήσεις και τα κακόβουλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -τόσο από επώνυμους όσο και από ανώνυμους χρήστες (τρολ)- οι οποίες αναπαρήχθησαν σε ομάδες χρηστών καθώς και σε ιστοσελίδες του τοπικού τύπου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως παύουμε πλέον να ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Μέχρι τώρα η δημοτική αρχή είχε αποφασίσει να μην ασχολείται με ανώνυμα ή ψευδεπίγραφα δημοσιεύματα και τα κακόβουλα σχόλια που διακινούν όλοι αυτοί. Τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής είναι εκλεγμένα από την πλειοψηφία των πολιτών και δέχονται την όποια τεκμηριωμένη κριτική.

Ανυπόστατες συκοφαντικές αναρτήσεις και κακόβουλοι σχολιασμοί που έχουν σαν μοναδικό στόχο την σπίλωση στελεχών αλλά και συνεργατών της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κατά συνέπεια, την παραπληροφόρηση, την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την εξύβριση θα παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο για να προστατευτούν όχι μόνο τα θιγόμενα πρόσωπα, αλλά ο Δήμος Μαραθώνος, ο οποίος αρκετά έχει υποφέρει από επίδοξους “σωτήρες” και “κριτές” του διαδικτύου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ