Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δ. Σαρωνικού: Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία προς τους πολίτες ενόψει κακοκαιρίας σήμερα, Τετάρτη 2/2

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε τη Δευτέρα 31 /1, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) η Πολιτική προστασία του Δήμου Σαρωνικού προέβη σε Συστάσεις προς τους πολίτες σχετικά με τα καιρικά φαινόμεναπου προβλέπονται την σήμερα 2/2 ώστε να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά την αιχμή των φαινομένων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Ενόψει της καοκαιρίας, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τους φορείς που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν προβλήματα που θα προκληθούν από την εκδήλωσή των καιρικών φαινομένων. Για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού βρίσκεται σε αυξημένο βαθμό ετοιμότητας.

Ενημερώνουμε τους πολίτες, τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους σχετικά με την επιδείνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, ώστε να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά την αιχμή των φαινομένων.

Δείτε αναλυτικές οδηγίες για:

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό ή λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ