Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στην εορταστική εκδήλωση για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, ενόψει Πάσχα, μια μικρή εκδήλωση ανταλλαγής ευχών και διάθεσης εορταστικών πακέτων και δώρων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Η φαρμακευτική εταιρεία “Janssen Ελλάδος” του ομίλου Johnson & Johnson, σταθερός υποστηρικτής, πλέον, των κοινωνικών δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ετοίμασε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, εορταστικά καλάθια με πασχαλινά γλυκίσματα και δωράκια.

Επίσης, το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine’s, όπως κάθε χρόνο, προσέφερε δώρα στους μικρούς φίλους τα οποία, με πολλή αγάπη, αγοράστηκαν από τις οικογένειες των μαθητών του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτές τις ημέρες τις εορταστικές, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλλας, ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε τυχεροί που στην πόλη μας υπάρχουν δύο εξέχουσες προσωπικότητες, που διακρίνονται για την ευαισθησία, τη θέληση και την αποφασιστικότητα. Είναι ο Δήμαρχος μας, Τάσος Μαυρίδης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης. Η συμβολή τους στην κοινωνική συνοχή της πόλης μας είναι πολύ μεγάλη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ