Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Προσφορά αγάπης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου ενόψει των εορτών του Πάσχα προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την ενίσχυση των ευπαθών συμπολιτών μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικών και χαρτικών.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εξήρε την κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου και της Προέδρου κ. Δήμητρας Τσουκλείδου προς τους συνανθρώπους μας τονίζοντας ότι: «Οι έννοιες κοινωνική προσφορά, αλληλεγγύη, εθελοντισμός, βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα, τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, με την πρωτοβουλία συμπαράστασης που συνεχώς αναλαμβάνετε για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Σας εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε την κοινωνική σας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους της πόλης μας που το έχουν ανάγκη.»

Από τη μεριά της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου υπογράμμισε ότι «Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, όπως σταθερά πράττει μέχρι σήμερα, καθώς γνωρίζει ότι η κάθε προσφορά των μελών αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο με σκοπό να μην μείνει κανένα σπίτι στην πόλη μας χωρίς γιορτινό τραπέζι.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ