Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σημαντικές πασχαλινές πρωτοβουλίες από τον Π. Ιωάννου για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως 15 χρόνια τώρα, έτσι και φέτος το Πάσχα ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Δημιουργία”, συνέχισε τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους δημότες Λυκόβρυσης Πεύκης που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, τον Πρώην Πρόεδρο της Γ’ Λαϊκής Κ Θανάση Ξυνταράκη, το Σωματείο Γ’ Λαϊκής Αθηνών επαγγελματιών και τον σύλλογο παραγωγών Γ λαϊκής Αθηνών, παραδόθηκαν 1 τονος τροφίμων στις ενορίες του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα και του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων, ενώ με τη σειρά τους ακολούθησαν και οι εκκλησίες της Λυκόβρυσης.

 

Ακόμη, με τη στήριξη γνωστών επιχειρήσεων της πόλης ο ίδιος σε σε συνεργασία με το Παναγιώτη Ψυλλάκη, την Αγγελική Σαμπάνη και τον Θανάση Ξυνταράκη, βοηθά δύο φορές τον μήνα, οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου, ενώ ενίσχυσε και το φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης με την προσφορά αμνών.

 

 

Τέλος, για άλλη μια χρόνια, παρέλαβε με την σημαντική βοήθεια της Διοικητού του Α.Τ. Φιλοθέης  Ψυχικού  Κας Βασιλικής Βαμβάτσικου  το Άγιο φως και το παρέδωσε σε δυο ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και τον Ιερό Ναό Ζωοδόχο Πηγής Λυκοβρύσεως.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ