Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πεύκη: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε από αγνώστους στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ομάδα αγνώστων τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα γκαζάκια, ο οποίος και εξερράγη, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με το γεγονός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια που έχει στόχο τον εκφοβισμό και στρέφεται ενάντια στη Δημοκρατία. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας δέχονται επίθεση, καθώς και τον Σεπτέμβριο του 2019 υπήρξε ανάλογο συμβάν στον ίδιο χώρο. Η βία, δεν έχει θέση στον Δήμο μας. Είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται, χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους.»

Θέση πήρε και ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” Π. Ιωάννου ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Παναγιώτης Ιωάννου και τα μέλη της παράταξης ¨ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»  καταδικάζουν  απερίφραστα τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη. Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν έχουν καμιά θέση στις κοινωνίες μας.”

Τέλος και η παράταξη “Δήμος μπροστά+” καταδίκασε την ενέργεια με την εξής ανακοίνωση: “Σήμερα, ξημερώματα Τετάρτης 27/04, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Πεύκη. Η δημοτική παράταξη «δήμος μπροστά+» καταδικάζει απερίφραστα αυτή την ενέργεια εκφοβισμού. Το δημοκρατικό πολίτευμα και η ελευθερία της πολιτικής έκφρασης δεν επιτρέπουν την παραμικρή ανοχή ή σιωπή σε τέτοια φαινόμενα βίας.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ