Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Πρωτοχρονιάτικες πίτες και δυσάρεστα παραλειπόμενα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σφοδρή κριτική από τη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 με ανακοίνωση που εξεδόθη από τη Γραμματεία της κίνησης όσον αφορά την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των φορέων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Το έχουμε ξαναγράψει!! Αλλά αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε γιατί δυστυχώς διαιωνίζεται μια δυσάρεστη κατάσταση που δεν τιμά κανένα μας!! Το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από Συλλόγους και φορείς της πόλης μας είναι εκδήλωση χαράς και ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά που πριν λίγες μέρες ξημέρωσε. Οι συμπολίτες μας που κάθε φορά προσκεκλημένοι παρευρίσκονται επιθυμούν να ακούσουν και να δώσουν μόνο ευχές και προτροπές για τη νέα χρονιά. Είναι τόσα τα συσσωρευμένα προβλήματά τους που ειλικρινά είναι πολύ βέβηλο και αγενές να παρακολουθούν διαπαραταξιακές αντιπαραθέσεις που μόνο κάποιες παρωχημένες εποχές άγονων Δημοτικών Συμβουλίων θυμίζουν. Δεν θα τα γράφαμε αυτά αν δεν γινόμασταν αποδέκτες παραπόνων από τους συμπολίτες μας οι οποίοι σε τελική ανάλυση <ούτε την όρεξή μας έχουν ούτε τη διάθεση>!!
Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να σεβαστούμε τις όμορφες αυτές στιγμές της πόλης μας, τους κόπους των διοργανωτών, αλλά κυρίως τη συναισθηματική φόρτιση των παρευρισκομένων συμπολιτών μας οι οποίοι άλλα περιμένουν από τους ηγέτες τους και άλλα παρακολουθούν.
Λίγη καλή διάθεση και κάποιος σεβασμός δεν θα βλάψει.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ