Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ποιοι αναλαμβάνουν Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης όρισε Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Παναγιώτη Πανταζή, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας -Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας τον Σταύρο Μονεμβασιώτη, Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού και Ισότιμης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία τον Γιώργο Καρύμπα και Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας άνευ αντιμισθίας τον Δημήτρη Κοκορόσκο.

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στης εξής δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά τον Αντώνη Τσελέντα, τη Νότα Σοκορέλη και τον Βαγγέλη Παπανικολάου για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις Αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και τις οποίες με συνέπεια υλοποιούμε. Στους νέους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Πανταζή, Γιώργο Καρύμπα, Δημήτρη Κοκορόσκο και στον Σταύρο Μονεμβασιώτη, που αναλαμβάνει διαφορετικές αρμοδιότητες εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις Αντιδημάρχους Μαρία Μουρατίδου και Άννα Ασπραδάκη, που διατηρούν τα ίδια καθήκοντα, θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα εργασίας. Μαζί και σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι και έτσι να κάνουμε τη ζωή όλων μας στην πόλη μας ακόμη καλύτερη».

 

Από την πλευρά της η κα Σοκορέλη δήλωσε: “Με την παράδοση της θέσης της Αντιδημάρχου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος των συνδημοτών μας όσο και για την εμπιστοσύνη και τιμή που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Μέσα σε μία δύσκολη περίοδο με πληθώρα προβλημάτων, καλούμαστε ο καθένας από εμάς να αφήσει το στίγμα του για την βελτίωση των συνθηκών διάσωσης στο δήμο μας. Ο τομέας της Κοινωνικής Πολιτικής απαιτεί ενσυναίσθηση, κοινωνική ευαισθησία ,υψηλό αίσθημα ευθύνης και πάνω από όλα σκληρή δουλειά. Θέλω να πιστεύω ότι η θητεία μου στη συγκεκριμένη Αντιδημαρχία δείχνει ότι διαθέτω αυτά τα στοιχεία. Μέσα σε 1 χρόνο καταφέραμε πολλά και τα καταφέραμε μαζί. Όμως τίποτα δε θα ήταν δυνατό χωρίς την συνεργασία των υπαλλήλων της υπηρεσίας, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Εύχομαι καλή δύναμη στον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Καρύμπα, ο οποίος θα με διαδεχτεί στην Αντιδημαρχία, αναμένοντας να συνεχίσει το αξιόλογο έργο που έχει παραχθεί τον τελευταίο χρόνο. Παραμένω στην διάθεση των συνδημοτών μου με αμέριστη αγάπη και αφοσίωση. “

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ