Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Η οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για τους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης και των Νομικών του Προσώπων, ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Μετά τον αγιασμό πέραν του Δημάρχου χαιρετισμό απεύθυναν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης που βρέθηκαν στον χώρο.

Δέκα εργαζόμενοι μετά από κλήρωση κέρδισαν 2 ημέρες άδειας, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε κέρασμα από τη Διοίκηση προς τους εργαζομένους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και εφέτος είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλή χρόνια με υγεία για όλους τους εργαζομένους και για τις οικογένειες τους. Προσωπικά, τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ καταβάλω προσπάθειες για τα θέματα των εργαζομένων καθώς και για τη δυνατότητα προσλήψεων, που είναι απαραίτητες. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους συνεργάτες μας, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας και των νομικών μας προσώπων, όλους τους εργαζομένους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας μέσα από όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του Συγχαρητήρια σε όλους! Να έχουμε καλή χρονιά και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ