Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

“δήμος Μπροστά+”: Ισχυρή παρουσία πολιτών στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ηχηρό μήνυμα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής έστειλαν οι δημότες, που γέμισαν την πλατεία της Λυκόβρυσης στην πρώτη κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.   

Εκατοντάδες κάτοικοι, φίλοι, γείτονες, συνδημότες άκουσαν τις θέσεις μας για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και έδωσαν τον παλμό για την επόμενη μέρα στην πόλη.

 

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία, αλλά και της παράταξης «δήμος Μπροστά+» που εδώ και 4 χρόνια, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα σε κάθε γενιά και κάθε γειτονιά! Ακολούθως, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας, αλλά και τις άμεσες προτεραιότητες, για να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα στις γειτονιές μας.

 

 

 

 

«Οι προτάσεις υποβάλλονται κατά την διάρκεια της θητείας και όχι ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές. Εμείς είμαστε μια σταθερή παράταξη που επενδύει στα στελέχη της, δεν αποτελούμε ένα ευκαιριακό άθροισμα ψήφων, που επιδιώκει να καταλάβει την εξουσία. Δεν υιοθετούμε την εποχικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση!», ήταν το μήνυμα του Μάριου Ψυχάλη, αναφορικά με την σταθερή και συνεπή παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στις γειτονιές της πόλης και συνέχισε:

«Εμείς είμαστε ένας πραγματικός συνδυασμός προσώπων, που το κοινό συμφέρον ξεπερνά κάθε προσωπική φιλοδοξία! Θέλω να σας ζητήσω να μας εμπιστευθείτε την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου και εμείς θα σας επιστρέψουμε την δύναμη σας πολλαπλάσια πίσω με έργα, με μια καλύτερη καθημερινότητα για την κάθε μια και τον κάθε ένα! Ήρθε η ώρα η Λυκόβρυση να αποκτήσει ξανά φωνή! Ήρθε η ώρα ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη! Είμαστε εδώ για δώσουμε ξανά χαμόγελα σε κάθε γενιά και κάθε γειτονιά!».

Υπενθυμίζεται πως ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, θα παραθέσει την τελευταία του ομιλία πριν από τις εκλογές, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 στις 19:00 στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ