Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Μπροστά+: Ανακοίνωση σχετικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως “απροετοίμαστη” χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης η δημοτική παράταξη “Δήμος Μπροστά”, όσον αφορά τη διαχείριση της κακοκαιρίας μέχρι στιγμής.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει αναλυτικά: “Απροετοίμαστη η δημοτική αρχή μπροστά σε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο για το οποίο πολλές ημέρες πριν είχε ενημερωθεί. Πλήρως ανεπαρκής να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών τις δύσκολες αυτές ώρες, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. 
Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή δεν έχει μεριμνήσει για ανοιχτές θερμαινόμενες αίθουσες όπως διαθέτουν άλλοι δήμοι, φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. 
Ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τη διάνοιξη των δρόμων και τη ρίψη αλατιού στα πεζοδρόμια του δήμου για την ευκολότερη μετακίνηση των δημοτών. Τέλος, δεκάδες τηλέφωνα από δημότες και κατοίκους ,που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση, έχουν μείνει αναπάντητα. Συνεπώς, γίνεται φανερή η πλήρης αδυναμία και ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις ακραίες καιρικές συνθήκες αν και η παρούσα κατάσταση είχε γνωστοποιηθεί από τις αρμόδιες αρχές αρκετές ημέρες νωρίτερα.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ