Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής: Ερώτηση στο Δ.Σ. για το κτήμα Φιξ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Δίκτυο Πολιτών” Ηρακλείου Αττικής κατέθεσαν ερώτηση προς τη δημοτική αρχή σχετικά με το Κτήμα Φιξ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

“Kύριε Δήμαρχε,

Σήμερα, που ζούμε σε κατάσταση πανδημίας, αναδεικνύεται πιο πολύ από ποτέ, η ανάγκη ύπαρξης ελεύθερων δημόσιων χώρων, στις αστικές περιοχές ως πηγές οξυγόνου ,ανάδειξης πολιτισμού και κατ’ επέκταση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Το κτήμα ΦΙΞ που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο και αποτελεί πνεύμονα πρασίνου περίπου 27 στρεμμάτων πρέπει επιτέλους να ανοίξει τις πόρτες του και να παραδοθεί στους δημότες του Ηρακλείου αλλά και των γύρω περιοχών.

Σας ρωτάμε:

  • Τι ενέργειες πρέπει να γίνουν σύσσωμα από το Δημοτικό Συμβούλιο και τι έχει γίνει από την πλευρά σας προκειμένου να αποκτηθεί το κτήμα Φιξ;
  • Σαν Διοίκηση του Δήμου έχετε έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς του κράτους προκειμένου να υπάρξει κρατική χρηματοδότηση για την αγορά του;
  • Έχετε αναζητήσει άλλες πηγές χρηματοδότησης και ποιες;

Η απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ αποτελεί πάγιο και επίμονο αίτημα των συμπολιτών μας. Αποτελεί κυρίαρχο θέμα στην πόλη μας και δε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Αττικής, εκεί που πραγματικά ανήκει.

Για το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής

Αιμιλία Τζίβα
Γιώργος Γρηγοριάδης
Φάνη Βελλίδου”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ