Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ο Π. Ιωάννου καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλεσμα σε εγρήγορση και όχι στον εφησυχασμό απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου στους πολίτες λαμβάνοντας υπόψη τη νέα έξαρση του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αγαπητές συμπολίτισσες – Αγαπητοί συμπολίτες στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,

Κάποιοι από εσάς είναι ήδη στις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι παραμένετε εξ ανάγκης στο Δήμο μας.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Δήμος μας σας θέλει όλες και όλους γερούς και υγιείς, ιδιαίτερα τώρα που ο κορωνοϊός COVID-19 είναι ακόμη κοντά μας.

Χρειάζεται όλες και όλοι να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να αποφύγουμε τον εφησυχασμό.

Η κοινωνική απόσταση, η αποφυγή πολυσύχναστων χώρων, η χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους ή σε χώρους με πολύ κόσμο (π.χ. καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές κλπ.) ακόμη κι αν είναι σε ανοικτό χώρο, το συχνό πλύσιμο ή απολύμανση των χεριών και η αποφυγή αγγίγματος του προσώπου μας είναι απόλυτα αναγκαίες πράξεις υπευθυνότητας, τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και απέναντι στους γύρω μας.

Ο Δήμος μας είναι σε εγρήγορση, οι υπηρεσίες μας λειτουργούν με όλα τα μέσα προφύλαξης και δέχονται επισκέψεις μόνο με τη χρήση μάσκας ή μέσω των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και παραμένουμε πάντα στη διάθεση των συμπολιτών μας να καλύψουμε τις επείγουσες ανάγκες τους σε βοήθεια μέσα από την Γραμμή του Δημότη 15323 και τους λοιπούς μηχανισμούς λειτουργίας μας.

Ευχή μας είναι να παραμείνετε όλοι σε εγρήγορση και υγιείς και να βοηθήσετε το ίδιο και τους γύρω σας (οικογένεια, φίλους, συναδέλφους).”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ