Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Δήμου Καλλιθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019, στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» στην Καλλιθέα η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των μελών δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβουλίων του δήμου Καλλιθέας για τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν επίσης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων αρμόδιος για Βιομηχανία & Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, μέλη της Περιφέρειας και διοικήσεις πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αγιος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Συμεών Βολιώτης.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος εκλέγεται για δεύτερη συνεχή θητεία, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εδώ σε μια ιερή στιγμή για τη δημοκρατία στην πόλη μας αλλά και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την πορεία της Καλλιθέας μας στο μέλλον. Δίνουμε τον όρκο μας δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον και στους πολίτες αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης. Δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για να βελτιώσουμε την ζωή στην Καλλιθέα, ανταποκρινόμενοι στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες της, στις πρόσφατες εκλογές … Εύχομαι σε όλους τους συνάδελφους στο δημοτικό συμβούλιο να έχουμε μια δημιουργική θητεία. Καλή δουλειά!»

*Σημείωση: Το φωτογραφικό υλικό είνου του κ. Γρηγόρη Μωυσιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ