Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Πήρε… μπρος το έργο επισκευών στα σχολεία της Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευών των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Καισαριανής, που εξασφαλίστηκαν με χρηματοδότηση της ΚΤΥΠ Α.Ε. έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής και διεκδικήσεων της σχολικής κοινότητας και των φορέων της πόλης.
Οι εργασίες ξεκινάνε από το συγκρότημα του 1ου & 7ου Δημοτικών Σχολείων (Βενιζέλου) που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες ανάγκες, με στόχο να αποδοθεί το συντομότερο ξανά σε χρήση η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συγκροτήματος. Οι εργασίες θα συνεχίσουν και θα επεκταθούν στα υπόλοιπα σχολικά κτίρια υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής.
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 734.000€ κατευθύνεται σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και υγιεινή. Με την ολοκλήρωσή του θα απαντηθούν σειρά σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν, ώστε οι μαθητές της πόλης μας να μπορούν να στεγάζονται σε πιο ασφαλή σχολεία.
Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής δίνοντας προτεραιότητα στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της πόλης, για να μπορούν οι μαθητές να απολαμβάνουν αξιοπρεπείς και σύγχρονες συνθήκες μάθησης, έχει καταθέσει μελέτη και αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής για τη διαμόρφωση όλων των αύλειων χώρων των σχολείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ