Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ξαφνικά στον δήμο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σκηνικό με καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις στήθηκε ξαφνικά στον δήμο της Νέας Ιωνίας, καθώς την παραίτησή του τόσο από αντιδήμαρχος Παιδείας, όσο και από δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε χτες βράδυ (29/01/18) ο κ. Παναγιώτης Κωστάκης.
Αφορμή στάθηκε η απόφαση του δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, να είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο, χωρίς εντούτοις να έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε σχετική συζήτηση εντός της παράταξης.
Χαρακτηριστικά, στην επιστολή παραίτησης του κ. Κωστάκη σημειώνεται: “Είναι προφανές ότι εγώ δεν χωρώ στις φιλοδοξίες του δημάρχου και της ομάδας του και ούτε θέλω να χωρέσω.
Κάποιοι καλοπροαίρετοι πολίτες που θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές ίσως αναρωτηθούν, καλά τώρα μας τα λες αυτά, τώρα, μετά από εφτά χρόνια; Όμως λειτουργώντας στο πλαίσιο της δημοτικής ομάδας θεωρούσα ότι θα διορθωθούν κάποια πράγματα.
Μάλλον έκανα λάθος εγώ. Άλλες ήταν οι επιδιώξεις του δημάρχου και της ομάδας του κι άλλες οι δικές μου.
Γνωρίζω ότι θα ακούσω τα σχολιανά μου από διάφορους. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Αντίθετα με ενδιαφέρει η γνώμη των διευθυντών των σχολείων, των εκπαιδευτικών, των γονέων που συνεργάστηκα μαζί τους στους 18 μήνες που είμαι αντιδήμαρχος παιδείας. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του τμήματος παιδείας, τους τεχνικούς όλων των υπηρεσιών, τους δύο προέδρους των σχολικών επιτροπών Μιχάλη Κουβαρά και Ανδρέα Λυκερίδη. Όλους τους αντιδημάρχους που βοήθησαν στην καλή λειτουργία των σχολείων.
Με την παρούσα επιστολή παραιτούμαι από αντιδήμαρχος, από το Δημοτικό Συμβούλιο και από όλες τις άλλες θέσεις που απορρέουν από τις ιδιότητές μου αυτές”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ